Το πρώτο θεραπευτικό κέντρο στον κόσμο και το αρχικό αρχέγονο σχολείο για „Πνευματική στύση της σπονδυλικής στήλης“.

Τα θαύματα γίνονται ξαφνικά πραγματικότητα!
Μια φορά για πάντα! 100% εγγύηση διάρκειας!

Anne Hübner

„Πρώτη θεραπεύτρια“, η οποία με την

„ΘΕΪΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ“

ξεκινάει μια θεραπευτική ώθηση μέσα σας και έτσι εκπλήσσει όλον τον κόσμο σε κατάπληξη!

Βάλτε την υγεία σας στα έμπειρα κόσμο, χέρια μου!

Διεθνώς αναγνωρισμένο!
Αρκετές 100.000 ιστορίες επιτυχίας, ακόμη και ευχαριστήριες επιστολές από γιατρούς, υπουργών υγείας και προέδρων της UNESCO.

Anne Hübner – επιτυχημένη πνευματική θεραπεύτρια για πάνω από 35 χρόνια!

Τα θεϊκά μου δώρα: Θεραπευτική Διαμεσολάβηση, διορατικότητα, αλχημιστής-οδοντίατρος, πνευματικός χειρουργός, μεταμοσχευτής οργάνων, απόκοσμη θεραπεύτρια, αφαίρεση εξαρτήσεων και μαγείας. άρση παιδικών τραυματισμών, επαναπροσανατολισμός, δημιουργός και εμπνευστής του εμπνευστής των ΝΕΩΝ καρτών θεραπείας της ενεργειακής ιατρικής, πιο επιτυχημένη εξάλειψη των δηλητηρίων των εμβολίων σε κυτταρικό επίπεδο, αναγνωρισμένος πνευματικός δάσκαλος της „Πνευματικής Θεραπείας“ με περισσότερες από με περισσότερους από δώδεκα χιλιάδες εκπαιδευμένους θεραπευτές μόνο στη Γερμανία….

Ζήστε τη θεραπευτική φυσική του Θεού, η οποία αποκαλύπτεται μέσαμού ως θεραπευτής της ανθρωπότητας!

Δεν είναι „σύμπτωση“ ότι τώρα μαθαίνετε για μένα! Είναι θεϊκό θέλημα να βιώσετε τη μοναδική του μοναδικό θεραπευτικό έργομου πάνω σας! Ελάτε στις θεραπευτικές μου θεραπείες, ό,τι κι αν έχετε. Δεν χρειάζεται πλέον να υποφέρετε! Περιμένετε το υψηλότερο!

Μαζί μπορούμε να νικήσουμε τις κοινές ασθένειες! Μαζί μου θα γίνετε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς φαινομενική αυτοθεραπεία, η οποία εκπληρώνει άμεσα ορατές θεραπευτικές διαδικασίες, που κανείς δεν θα πίστευε ότι είναι ανθρωπίνες δυναμές! Και αυτές οι θεραπείας συνεχίζονται καθημερινά, επειδή τότε Τον ακολουθείτε, τον ΘΕΟ μέσα σας! Με τις γνώσεις μου σχετικά με τις θεραπείες έχω ξεπεράσει προ πολλού τις το κατώφλι όλων των θεραπευτικών μεθόδων που έχουν ασκηθεί μέχρι σήμερα. Αυτό που οι φυσικοί μπορούν μόνο να μαντέψουν είναι είναι ήδη πραγματικότητα για μένα, η οποία τώρα αποκαλύπτεται ασταμάτητα στην ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος είναι ενέργεια!

Είναι μια ΝΕΑ ΩΡΑ!

Πείτε αντίο στις ανεξερεύνητες θεραπείες με χημικά χάπια και ενέσεις, οι οποίες είναι αφύσικες.

Θεωρούμαστε το πιο επιτυχημένο θεραπευτικό κέντρο στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει άλλο θεραπευτικό βοήθημα όπου μπορείτε να βιώσετε τα θεραπευτικα αποτελεσματα την εμπειρία της τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η θεραπευτική μου μύηση συμβαίνει στο τώρα, μια φορά και για πάντα και είναι η υψηλότερη μορφή αυτοθεραπείας!

Ο άνθρωπος μπορεί να θεραπεύσει μόνο τον εαυτό του!

 

Το πιο επιτυχημένο θεραπευτικό κέντρο της Ευρώπης!

Έχουμε ήδη καταφέρει να βοηθήσουμε πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους!

Η πνευματική θεραπεία είναι το φάρμακο του μέλλοντος!

Ολόκληρη η σωματική λειτουργικότητα συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη. Κάθε θεραπεία πρέπει να ξεκινά από εδώ! Η πολλή δουλειά πάνω στο σύμπτωμα ανήκει στο παρελθόν, όπως έχει αποδείξει προ πολλού η έρευνα του placebo. Η ολιστική αυτοθεραπεία μέσω του παρορμητικού χαρίσματος ενός πνευματικού θεραπευτή είναι η σωτηρία για την ανθρωπότητα.

Πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Σύγχρονοι καιροί! Εμείς, η Anne και η Tanja έχουμε ειδικευτεί στην πνευματική θεραπεία της σπονδυλικής στήλης!

Ακόμα και η μικρότερη σπονδυλική μετατόπιση, που προκαλείται από τη λοξότητα της λεκάνης, την οποία έχουν όλοι, μπορεί να συμπιέσει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τον σπονδυλικό σωλήνα και να στείλει επώδυνα ψευδή ερεθίσματα στα παρακείμενα όργανα. Έτσι προκύπτουν οι χειρότερες ασθένειες! Σωματικά, ψυχικά, πνευματικά! Σταματήστε!

Η βοήθειά μας για τη θεραπεία είναι εδώ! Δεν έχει σημασία ποιο σύμπτωμα έχετε, πόσο σοβαρή είναι η ασθένειά σας, αν έχετε χειρουργηθεί, αν είστε εκτός θεραπείας, αν έχετε αφαιρέσει όργανα, αν έχετε υποστεί βλάβη σε ατύχημα, αν έχετε τεχνητούς γοφούς, γόνατα, δισκοπάθεια, καρδιακά προβλήματα και πολλά άλλα. „Η διόρθωση της λοξότητας της λεκάνης με αντιστάθμιση του μήκους του ποδιού και ανόρθωση της σπονδυλικής στήλης είναι η σωτηρία σας. Θα απελευθερωθείτε από όλα τα μπλοκαρίσματα που οδήγησαν στην ασθένεια. Βοηθάμε τους πάντες άμεσα με μία μόνο θεραπεία! Μετά τη διόρθωση της σπονδυλικής σας στήλης, που είναι η μεγαλύτερη αυτοθεραπεία, ξεκινούν τα ερεθίσματα για την πλήρη θεραπεία. Οι σωματικές, ψυχικές και πνευματικές διαταραχές μπορούν να εξαφανιστούν. Η πορεία της θεραπείας ανοίγει το δρόμο της απρόσκοπτα. Μόλις η „θεϊκή τάξη“ έχει εγκαθιδρυθεί μέσα σας, αυτό είναι „μια για πάντα“. Δίνουμε 100% εγγύηση επιτυχίας. Επιβεβαιωμένη από γιατρό! Ζήστε τα θαύματα στον εαυτό σας ΤΩΡΑ!

Ο Ιησούς Χριστός μας έδειξε πριν από 2000 χρόνια ότι η πνευματική θεραπεία λειτουργεί. Ελάτε για θεραπευτική αγωγή, με άμεσα ορατή και αποδεδειγμένη αποτέλεσμα! Δεν χρειάζεται πλέον να είστε στραβός, στραβός, λυγισμένος και μπλοκαρισμένος, να υποφέρετε από πόνο και κάθε είδους ταλαιπωρία. Ακόμη και η σοβαρή σκολίωση μπορεί να θεραπευτεί! Η υπ‘ αριθμόν 1 διαδεδομένη ασθένεια έχει προ πολλού κατακτηθεί! Τι περιμένετε; Σταματήστε να πιστεύετε στα χημικά χάπια. Ζήστε την εμπειρία της θεραπευτικής φυσικής του Θεού, η οποία μας αποκαλύπτεται. Γίνετε και εσείς μάρτυρες αυτών των θαυμάτων! Στη συνέχεια, μάθετε τα από εμάς! Εμείς οι θεραπευτές και οι δάσκαλοι χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε! Είμαστε εδώ!

Book: Spiritual Spine Straightening – Miracles are possible!

Spine distortions, spinal disc herniation, a shifted pelvis and scoliosis, are curable!

 

 

Κέντρο Θεραπείας και Εκπαίδευσης για
Πνευματική Θεραπεία από το 1995
Genheimer Weg 10, D-55442 Roth
Τηλέφωνο/WhatsApp: +49 (0)6724-3699
Email: mail@zfgh.info
Τηλεγράφημα: t.me/spinehealing
Αρχική σελίδα: www.heilerschule.org
Facebook: Anne Hübner
Εφαρμογή για smartphone: Heilerschule
YouTube: Healingschool Anne+Tanja

 

 

Κέντρο Πνευματικής Θεραπείας

 

Τα δωμάτιά μας στο Google Maps

Cookie Consent mit Real Cookie Banner